Het aanbod bij Van Hellemond Sport

Ontdek het veelzijdige groepslessen, personal training, judo, jiu-jitsu, karate, kickboksen en fitness aanbod bij Van Hellemond Sport in Hilversum.

Het aanbod bij Van Hellemond Sport
arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Groepslessen
Groepslessen

Wanneer je wilt weten of een les iets voor jou is, raden we altijd aan om deze gewoon eens te proberen. Uiteindelijk is de beleving en het gevoel van een les wat bepaald of het bij jou past of niet. Klik snel verder en ontdek onze grote diversiteit aan groepslessen!

Budo
Budo

Karate, Judo en Jiu Jitsu zijn de zelfverdediging sporten die Van Hellemond Sport aanbied. Voor kinderen en volwassenen van ieder niveau.

Fitness
Fitness

Fitness bij Van Hellemond Sport is geschikt voor iedereen. Sport in een fijne ontspannen omgeving bij de gezelligste sportschool van Hilversum voor de hele familie!

Zwemmen
Zwemmen

Ontdek alle mogelijkheden voor zwemmen bij Van Hellemond Sport, van ABC zwemles tot vrijzwemmen.

Kickboksen
Kickboksen

Kickbokslessen bij Van Hellemond Sport zijn voor zowel beginners als gevorderden. Van zaktraining tot techniektraining. Werk aan je conditie, kracht en techniek.

Personal training
Personal training

Wil je een gezondere levensstijl, fitter en vitaler worden, afvallen, (terugkerende) blessures voorkomen of heb je een ander doel? Dan is personal training de ideale formule voor je. Van Hellemond Sport biedt individuele trainingen aan die we richten op je persoonlijke doelstellingen.

Wat onze leden zeggen

Ik train al vijf jaar met veel plezier bij Van Hellemond Sport en doe voornamelijk kickboksen en fitnessen. Er lopen top instructeurs rond met veel ervaring, waardoor je de juiste begeleiding krijgt. Aan de receptie staat er altijd vriendelijk personeel voor je klaar om je te helpen. Naast het sporten is er ook een hele fijne sfeer op de sportschool, waar je je snel thuis voelt.

Damla

Justin zorgt er op een hele prettige manier voor dat ik het uiterste uit mezelf haal en net wanneer je denkt; "ik kan niet meer", krijgt hij net dat laatste stukje energie bij je los. Dat geeft voldoening en vertrouwen en de wil om er de volgende keer nog meer voor te gaan. Boksen is mijn ding geworden!

Dominique

Toen mijn vorige sportschool ermee op hield, moest ik op zoek naar een andere. Niet zo eenvoudig want er was veel keus. En ik had best hoge eisen. Het werd van Hellemond. Waarom? Allereerst vanwege het grote aanbod van uiteenlopende manieren van sporten. Groepslessen, individuele trainingen, vrij trainen….het kan allemaal. Dat alles begeleid door aardige competente trainers die jou ook echt zien staan. De altijd schone toiletten, douches en het zwembad, waren ook een pré. Evenals de lekkere koffie en shakes.

Erna

Fijne sportschool met kundige begeleiding bij groepslessen en bij individueel fitness. De sfeer is ontspannen, er is ruimte voor een praatje maar wil je even knallen is dat ook geen probleem. Goede omgangsnormen vindt men belangrijk. Al 12 jaar tevreden lid.

Remco

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze 3x Trial!

 

Naar de 3x Trial

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van personal training tot groepslessen bij Van Hellemond Sport

Alles van personal training tot groepslessen bij Van Hellemond Sport

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 85 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Hilversum. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Zwemmen, personal training, judo, jiu-jitsu, karate, kickboksen en groepslessen. Met onze 3x Trial en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken. 

Maak kennis met Van Hellemond Sport