Over Van Hellemond Sport in Hilversum

Al meer dan 85 jaar dé sportschool voor Fitness, Groepslessen, Zwemmen en Zelfverdediging in Hilversum voor de hele familie! Van Hellemond Sport is dé familie sportschool van het Gooi!

Wil je een gezonder en fitter lichaam en geest? Dan hebben wij voor jou de oplossing! Sporten in een veilige omgeving en een huiselijke sfeer doe je in onze gym. Wij vinden het belangrijk om onze leden op hun gemak te laten voelen en vertrouwen staan voorop. Wij zorgen voor optimale begeleiding door gediplomeerde instructeurs binnen het grote scala aan lessen die wij geven.

Over Van Hellemond Sport in Hilversum
arrow-down

Waarom Van Hellemond Sport?

Sportschool voor de hele familie
Sportschool voor de hele familie

Van Hellemond Sport is al meer dan 85 jaar dé sportschool voor Fitness, Zwemmen en Zelfverdediging in Hilversum en het Gooi voor de hele familie!

3x Trial
3x Trial

Doe mee aan 3 groepslessen of trainingen en ontdek wat bij jou past.

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Van Hellemond Sport altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Voel je thuis en sport in een vertrouwde omgeving bij Van Hellemond Sport. Onder begeleiding van de beste sportinstructeurs bereiken we al jouw doelstellingen.

Sporten voor scholen
Sporten voor scholen

Wij organiseren projecten op basisscholen en middelbare scholen op locatie of bij ons in de sportschool. Zo kunnen kinderen kennismaken met sporten als jeugdfitness, spinning, judo, karate, kickboksen, kids dance, streetdance, bootcamp en zumba.

Fysiotherapie
Fysiotherapie

Last van een van uw gewrichten tijdens een beweging, vragen over de uitvoering van een oefening of heeft u andere klachten aan uw lichaam? De fysiotherapeuten van Douma en OTC Gooi en Vechtstreek staan voor je klaar bij onze vestigingen.

Werken bij Van Hellemond Sport
Werken bij Van Hellemond Sport

Lijkt het je leuk om te werken (of om af en toe in te vallen) bij Van Hellemond Sport, stuur dan een open sollicitatiebrief met je motivatie en CV naar HR@hellemond.nl. Op dit moment zijn wij op zoek naar: groepsles-instructeur, spinning-instructeur en een zweminstructeur.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Ik train al vijf jaar met veel plezier bij Van Hellemond Sport en doe voornamelijk kickboksen en fitnessen. Er lopen top instructeurs rond met veel ervaring, waardoor je de juiste begeleiding krijgt. Aan de receptie staat er altijd vriendelijk personeel voor je klaar om je te helpen. Naast het sporten is er ook een hele fijne sfeer op de sportschool, waar je je snel thuis voelt.

Damla

Justin zorgt er op een hele prettige manier voor dat ik het uiterste uit mezelf haal en net wanneer je denkt; "ik kan niet meer", krijgt hij net dat laatste stukje energie bij je los. Dat geeft voldoening en vertrouwen en de wil om er de volgende keer nog meer voor te gaan. Boksen is mijn ding geworden!

Dominique

Toen mijn vorige sportschool ermee op hield, moest ik op zoek naar een andere. Niet zo eenvoudig want er was veel keus. En ik had best hoge eisen. Het werd van Hellemond. Waarom? Allereerst vanwege het grote aanbod van uiteenlopende manieren van sporten. Groepslessen, individuele trainingen, vrij trainen….het kan allemaal. Dat alles begeleid door aardige competente trainers die jou ook echt zien staan. De altijd schone toiletten, douches en het zwembad, waren ook een pré. Evenals de lekkere koffie en shakes.

Erna

Fijne sportschool met kundige begeleiding bij groepslessen en bij individueel fitness. De sfeer is ontspannen, er is ruimte voor een praatje maar wil je even knallen is dat ook geen probleem. Goede omgangsnormen vindt men belangrijk. Al 12 jaar tevreden lid.

Remco

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar je fittere en gezondere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar je fittere en gezondere leefstijl

Van Hellemond Sport in Hilversum: Jouw partner voor Zwemmen, Personal Training, Groepslessen en meer

Van Hellemond Sport in Hilversum: Jouw partner voor Zwemmen, Personal Training, Groepslessen en meer

Van Hellemond Sport in Hilversum helpt mensen op het gebied van afvallen, fit worden en in balans komen. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze 3x Trial en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Van Hellemond Sport