Begin jouw fitness met onze 3x trial!

Begin jouw fitness met onze 3x trial!

Ben je klaar om de sprong in het diepe te wagen en jouw fitnessreis te starten? Met onze ‘3x Trial’ voor slechts €35,- biedt Van Hellemond Sport je de perfecte gelegenheid om onze sportschool en de diverse programma’s uit te proberen. Van energieke groepslessen tot persoonlijke trainingssessies, je hebt de vrijheid om te ontdekken wat het beste bij jou past.

arrow-down

Vraag je 3x trial vandaag nog aan.

En weet je wat nog mooier is? Als je besluit lid te worden, verrekenen we de € 35,- van je trial met het inschrijfgeld. Dit is jouw kans om zonder enige verplichting de sfeer, de lessen en onze community te ervaren. Tijdens je trial krijg je persoonlijke begeleiding, waarbij we jouw doelen als onze prioriteit stellen.

Waar wacht je nog op?

Meld je aan voor de ‘3x Trial’ en zet de eerste stap naar een gezondere en actievere levensstijl. Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Ik train al vijf jaar met veel plezier bij Van Hellemond Sport en doe voornamelijk kickboksen en fitnessen. Er lopen top instructeurs rond met veel ervaring, waardoor je de juiste begeleiding krijgt. Aan de receptie staat er altijd vriendelijk personeel voor je klaar om je te helpen. Naast het sporten is er ook een hele fijne sfeer op de sportschool, waar je je snel thuis voelt.

Damla

Justin zorgt er op een hele prettige manier voor dat ik het uiterste uit mezelf haal en net wanneer je denkt; "ik kan niet meer", krijgt hij net dat laatste stukje energie bij je los. Dat geeft voldoening en vertrouwen en de wil om er de volgende keer nog meer voor te gaan. Boksen is mijn ding geworden!

Dominique

Toen mijn vorige sportschool ermee op hield, moest ik op zoek naar een andere. Niet zo eenvoudig want er was veel keus. En ik had best hoge eisen. Het werd van Hellemond. Waarom? Allereerst vanwege het grote aanbod van uiteenlopende manieren van sporten. Groepslessen, individuele trainingen, vrij trainen….het kan allemaal. Dat alles begeleid door aardige competente trainers die jou ook echt zien staan. De altijd schone toiletten, douches en het zwembad, waren ook een pré. Evenals de lekkere koffie en shakes.

Erna

Fijne sportschool met kundige begeleiding bij groepslessen en bij individueel fitness. De sfeer is ontspannen, er is ruimte voor een praatje maar wil je even knallen is dat ook geen probleem. Goede omgangsnormen vindt men belangrijk. Al 12 jaar tevreden lid.

Remco

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Jouw voordelen van de 3x Trial

3 lessen/trainingen voor €35,-
3 lessen/trainingen voor €35,-

Wij geven je de mogelijkheid om onze sportschool met 3 trainingen/groepslessen vrijblijvend uit te proberen. Bij lidmaatschap wordt de €35,- verrekend met je inschrijfgeld.

100% risicoloos
100% risicoloos

Mocht je na de Trial toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen.

De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig
De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig

Met de 3x Trial helpen we je stap voor stap aan een fitter en gezonder leven.

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1
Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Ook als onderdeel van onze 3x Trial adviseren wij je persoonlijk en individueel. Jouw doelen zijn onze prioriteit.

In 3 makkelijke stappen naar jouw 3x Trial

Stap 1: Begin Jouw Fitnessreis

Zet de eerste stap naar een nieuwe jij! Klik op ‘Start nu je 3x Trial’, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. Jouw weg naar fitness en plezier begint hier.

Stap 2: Persoonlijke Introductie

Binnen één werkdag hoor je van ons! We plannen samen een moment voor een persoonlijke kennismaking, waarbij we al jouw vragen beantwoorden en de mogelijkheden bij Van Hellemond Sport verkennen.

Stap 3: Ervaar Van Hellemond Sport

Kom langs op de afgesproken tijd en duik in de wereld van Van Hellemond Sport. Proef de sfeer, ontmoet onze trainers en ervaar hoe het voelt om deel uit te maken van onze fitnessfamilie. Ontdek of onze sportschool de juiste fit voor jou is!

Start nu je 3x Trial
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

Veelgestelde Vragen over de '3x Trial' bij Van Hellemond Sport.

Wil je meer weten over onze ‘3x Trial’? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over deze unieke kans om onze sportschool en diensten te ervaren. Als je hier niet vindt wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen de eerste stappen te zetten in jouw fitnessavontuur.

De '3x Trial' biedt je de mogelijkheid om drie keer te trainen of deel te nemen aan groepslessen bij Van Hellemond Sport voor slechts €35,-. Dit geeft je een goed beeld van onze faciliteiten, lessen en sfeer.
Ja, je kunt verschillende lessen en trainingen uitproberen. Dit is een geweldige kans om te ontdekken welke activiteiten het beste bij jouw fitnessdoelen passen.
Als je na je trial besluit om lid te worden van Van Hellemond Sport, dan verrekenen we de €35,- van de trial met je inschrijfgeld.
Nee, er zijn geen verplichtingen na het voltooien van je '3x Trial'. Je kunt zelf beslissen of je lid wilt worden van onze sportschool.
Ja, tijdens je '3x Trial' ontvang je persoonlijke en individuele begeleiding. Jouw doelen en voorkeuren zijn onze prioriteit, en we helpen je graag om de beste ervaring te krijgen.

Maak kennis met fitness bij Van Hellemond Sport in Hilversum