Wat zijn de tarieven bij Van Hellemond Sport?

Wat zijn de tarieven bij Van Hellemond Sport?

We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om fitness. Daarom bieden we diverse abonnementsmogelijkheden aan. Om je te helpen bepalen welk abonnement het beste bij jou past, kun je onze lidmaatschapstest doen. Zo vind je eenvoudig het lidmaatschap dat aansluit bij jouw persoonlijke fitnessdoelen.

arrow-down

Tarieven Van Hellemond Sport

1 maand abonnementen 2024

Unlimited Strength:          €38,02
Limited Group:                   €48,39
Unlimited Group:               €72,58
60+ Unlimited Strength:  €32,86
60+ Limited Group:          €39,17
60+ Unlimited Group:      €63,37
Limited kickboksen:          €63,37
Limited Kids:                      €39,17
Unlimited Kids:                  €55,90

Lid worden
6 maanden abonnementen 2024

Limited Group:                   €42,08
Unlimited Group:               €66,27
Limited kickboksen:          €60,51
Limited Kids:                      €37,49
Unlimited Kids:                  €53,50

Lid worden
12 maanden abonnementen 2024

Limited Group:                   €39,17
Unlimited Group:               €63,37
Limited kickboksen:          €55,90

Lid worden
Zwemmen 2024 (maandelijks opzegbaar)

Zwemmen ABC:                      €96,25
Peuter zwemmen:                   €78,97
Snorkelen 1:                             €57,02
Snorkelen 2:                             €57,02
Zwemvaardigheid:                  €57,02
Volwassenen zwemmen:       €78,97
10x ouder/kind zwemmen:   €114,00
Privé les:                                    €54,90
Proefles zwemmen:                 €20,00
Afzwemmen:                             €37,50

Lid worden
Rittenkaarten 2024

3x trial:                                       €35,-
10x groepsles/fitness:             €120,00
10x vrijzwemmen:                   €45,41
10x ouder/kind zwemmen:   €114,00
10x budo talentenkaart:         €18,65

Lid worden
Personal training 2024

12 pack 30 min:    €410,-
24 pack 30 min:   €810,-
6 pack 60 min:     €410,-
12 pack 60 min:   €810,-

Lid worden

Wat onze leden zeggen

Ik train al vijf jaar met veel plezier bij Van Hellemond Sport en doe voornamelijk kickboksen en fitnessen. Er lopen top instructeurs rond met veel ervaring, waardoor je de juiste begeleiding krijgt. Aan de receptie staat er altijd vriendelijk personeel voor je klaar om je te helpen. Naast het sporten is er ook een hele fijne sfeer op de sportschool, waar je je snel thuis voelt.

Damla

Justin zorgt er op een hele prettige manier voor dat ik het uiterste uit mezelf haal en net wanneer je denkt; "ik kan niet meer", krijgt hij net dat laatste stukje energie bij je los. Dat geeft voldoening en vertrouwen en de wil om er de volgende keer nog meer voor te gaan. Boksen is mijn ding geworden!

Dominique

Toen mijn vorige sportschool ermee op hield, moest ik op zoek naar een andere. Niet zo eenvoudig want er was veel keus. En ik had best hoge eisen. Het werd van Hellemond. Waarom? Allereerst vanwege het grote aanbod van uiteenlopende manieren van sporten. Groepslessen, individuele trainingen, vrij trainen….het kan allemaal. Dat alles begeleid door aardige competente trainers die jou ook echt zien staan. De altijd schone toiletten, douches en het zwembad, waren ook een pré. Evenals de lekkere koffie en shakes.

Erna

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Hoe het werkt

Start bij Van Hellemond Sport met een eenvoudige eerste stap: onze online lidmaatschapstest. Deze test helpt ons te begrijpen welk lidmaatschap het beste bij jouw persoonlijke fitnessdoelen past.

Na ontvangst van je antwoorden, nemen we contact met je op om een persoonlijke kennismaking te plannen. Deze ontmoeting is jouw kans om de sfeer van Van Hellemond Sport te ervaren en samen jouw wensen en onze programma’s te bespreken. Aan het einde beslis jij of je klaar bent om samen met ons te werken aan een fittere en gezondere levensstijl, net zoals velen voor jou dat hebben gedaan.

Laat je gegevens achter en klik op ‘Verzenden’. Binnen één werkdag hoor je van ons. Welkom bij Van Hellemond Sport, waar jouw fitnessreis begint!

Vind jouw best passende programma

Een fitness programma die bij jou past!

Je ideale fitnessplan, bij Van Hellemond Sport. Met programma’s vanaf slechts €31,30, bieden we iets voor iedereen. Ontdek met onze online lidmaatschapstest welk fitness programma perfect aansluit bij jouw unieke wensen en doelen.

Het is simpel: vul je gegevens in, klik op ‘volgende stap’, en zet de eerste stap op jouw pad naar een gezonder en fitter leven. Bij Van Hellemond Sport is jouw fitnessreis op maat gemaakt, net voor jou!

Alles van personal training tot groepslessen bij Van Hellemond Sport

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 85 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Hilversum. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Zwemmen, personal training, judo, jiu-jitsu, karate, kickboksen en groepslessen. Met onze 3x Trial en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie