Voor kleine en grote krijgers. Ontdek Karate, Judo, Jiu Jitsu en Kickboksen

Beleef de kracht van Budo met onze Karate, Judo, Jiu Jitsu en Kickboks lessen in Hilversum. Bij Van Hellemond Sport bieden we trainingen voor alle niveaus en leeftijden.

arrow-down

Highly recommend for all types of ages

This a family friend place with lots to do! The Zumba class is amazing and I love seeing the my children in their judo class. Highly recommend for all types of ages.

Silvana

Hoe Justin mij naar bokssucces leidde

Justin zorgt er op een hele prettige manier voor dat ik het uiterste uit mezelf haal en net wanneer je denkt; "ik kan niet meer", krijgt hij net dat laatste stukje energie bij je los. Dat geeft voldoening en vertrouwen en de wil om er de volgende keer nog meer voor te gaan. Kickboksen is mijn ding geworden!

Dominique

Vijf jaar toptraining en gastvrijheid bij van Hellemond

Ik train al vijf jaar met veel plezier bij Van Hellemond Sport en doe voornamelijk kickboksen en fitnessen. Er lopen top instructeurs rond met veel ervaring, waardoor je de juiste begeleiding krijgt. Aan de receptie staat er altijd vriendelijk personeel voor je klaar om je te helpen. Naast het sporten is er ook een hele fijne sfeer op de sportschool, waar je je snel thuis voelt.

Damla

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Zo eenvoudig is het! Ontdek Budo in drie stappen bij Van Hellemond!


Stap 1: Ontketen je Potentieel

Begin aan je martial arts avontuur met een simpele klik! Meld je aan door ons eenvoudige online formulier in te vullen en zet de eerste stap naar meesterschap in Karate, Judo of Jiu Jitsu.

Stap 2: Persoonlijke Introductie

Binnen één werkdag nemen we persoonlijk contact met je op. Samen plannen we je eerste les en bespreken we jouw doelen en verwachtingen om je Budo-ervaring op maat te maken.

Stap 3: Jouw Reis Begint

Met alles klaar voor je eerste les, is het tijd om je pad in Budo te betreden. Kom naar onze dojo, ontmoet je trainers en medestudenten, en start jouw reis naar zelfontwikkeling en discipline.

Ontdek Jouw Kracht - Meld je aan!
<h2>Bij ons kun je terecht voor judo, karate, Jiu Jitsu en Kickboksen</h2>

Bij ons kun je terecht voor judo, karate, Jiu Jitsu en Kickboksen

Word meester in martial arts en kom eens meetrainen voor een unieke ervaring in zelfontwikkeling en discipline. Onze Budo-programma’s in Hilversum bieden een uitgebreide training in judo, karate en jiu jitsu, geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Ontdek je innerlijke krijger - Meld je nu aan voor een proefles!

Meest gestelde vragen over onze Budo mogelijkheden.

Ontdek meer over onze Budo-trainingen in deze FAQ-sectie. Vind antwoorden op je vragen over onze Judo, Karate, Jiu Jitsu en Kickboks lessen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Wij bieden lessen aan in Karate, Judo, Jiu Jitsu en Kickboksen voor zowel kinderen als volwassenen, aangepast aan verschillende niveaus en leeftijdsgroepen.
Budo trainingen verbeteren niet alleen fysieke fitheid en zelfverdediging, maar bevorderen ook mentale discipline, respect en zelfvertrouwen.
Er zijn geen specifieke voorwaarden om te beginnen, onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht ervaring of fitheidsniveau.
Je kunt je aanmelden via onze website of door contact op te nemen met onze receptie. We helpen je graag met het vinden van de juiste les.
Ja, voor degenen die geïnteresseerd zijn in competitieve aspecten, bieden we geavanceerde trainingen die gericht zijn op wedstrijdprestaties.

Ontdek Karate, Judo, Jiu Jitsu en kickboksen bij Van Hellemond in Hilversum