Huisregels zwemmen Van Hellemond Sport

arrow-down

Huisregels Zwemmen  

 

Om een optimale en veilige sfeer te kunnen garanderen hebben wij afspraken en regels opgesteld. Hiermee scheppen wij duidelijkheid voor uw kind en voor u als ouders/verzorger. In het belang van de veiligheid verzoeken wij u dringend deze regels te respecteren. Ons team zal erop toezien dat deze regels en afspraken worden nageleefd. 

 
Entree zwembad 

 

Na inschrijving krijgt uw kind een zwempas en een zwemkaart. Bij binnenkomst legt u de pas op de kaartlezer van het toegangspoortje. Als het lampje felgroen wordt kunt u doorlopen naar het zwembad. Brandt het lampje rood, meld u zich dan even bij de receptie. Vergeet uw pas en zwemkaart niet!  

Elk kind worden begeleid door een volwassene. 

 
– Om de kleedkamers en het zwembad zo schoon mogelijk te houden is het verplicht om uw schoenen uit te doen voor het betreden van
het zwembad. Wij adviseren om slippers mee te brengen en deze aan te trekken. Het is verboden om met schoenen van buiten het bad te betreden.
– Kom op tijd naar de les en blijf niet op het perron hangen. U kunt de vordering van uw kind achter de ramen van het zwembad bekijken.
– Houd uw anderen kinderen in het vizier. Het is niet toegestaan om uw kinderen in de sportzalen, anderen ruimten of op de trappen te laten spelen.
– Het betreden van het zwembad en het deelnemen aan de lessen geschiedt op eigen risico. Van Hellemond Sport kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld betreffende schade (vermissing, diefstal e.d.) of letsel opgelopen in of rondom de kleedkamers en zwembad.
– Ouders dienen toezicht te houden op hun kind(eren)
– Omkleden gebeurt in de kleedkamer(s)
– Waardevolle spullen kunt u opbergen in een kluisje. De kluisjes werken met een muntstuk van €0,50 of €1,00. Deze krijgt u terug als u het kluisje weer open maakt.
– Voor en na het zwemmen douchen. Gebruik van shampoo en zeep onder de douche is toegestaan.
– Gebruik maken van het zwembad en douches is alleen toegestaan in daarvoor bestemde badkleding. Het is niet toegestaan om hier bij ondergoed of andere kledingstukken te dragen. (met uitzondering van lessen waarbij er met kleding wordt gezwommen ter voorbereiding op het afzwemmen) 

 
Rust tijdens de zwemles

 
Om de zwemlessen rustig te laten verlopen vragen wij om rust in de kleedkamer, geen luid gepraat of geschreeuw
– De laatste vijf minuten van de zwemles zijn de ‘’wisselmomenten’’. De ene groep verlaat het zwembad en de volgende groep komt het
zwembad binnen. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdens het wisselen de instructies van de van de zwemlera(a)r(es) op te volgen (douchen
bandjes om doen etc).
– Tijdens de zwemlessen mag de lera(a)r(es) niet worden gestoord. 

 
Materialen 


Het is niet toegestaan om kurken en/of bandjes mee te nemen.
– Het is niet de bedoeling dat u als ouders/verzorgers zelf bepaalt welk kurkje u om doet, dit wordt bepaald door de lera(a)r(es) 

 
Heeft u een vraag voor de zweminstructeur/trice? 


U kunt een e–mail sturen naar zwemmen@hellemond.nl. U krijgt z.s.m antwoord van de desbetreffende instructeur/trice. 

 

Wat te doen bij ziekte? 

 

– U kunt de reservering annuleren in de sportivity app tot uiterlijk 24 uur van tevoren. De inhaalbeurt blijft 1 maand geldig daarna komt deze te vervallen. 

 
Vakantie 


Tijdens de zomervakantie is er gedurende zes weken een zomerrooster. Hierin zullen wij de lessen van maandag tot vrijdag naar een ander tijdstip verplaatsen.
– Lessen die u mist i.v.m. officiële feestdagen zijn verrekend in het lesgeld. Deze lessen kunnen niet worden ingehaald.
– Het kan in de zomervakantie voorkomen dat wij een periode gesloten zijn met het zwembad i.v.m. onderhoudt. 

 
Korting 


Elk volgend lid, wonend op hetzelfde adres ontvangt de familiekorting van 10% het hoofd lid, degene met het duurste abonnement, krijgt geen korting. Alle overige gezinsleden ontvangen 10% korting 

 
Privéles

  
-Wij bieden privélessen aan van 30 min. Mochten er punten zijn waar uw kind extra aandacht voor nodig heeft of wilt u vaste privélessen afspreken dan kun tu ons een email sturen.
-Is uw kind vol enthousiasme en kan hij/zij niet wachten tot de volgende zwemles? Dan kunt u uiteraard een tweede keer in de week een privéles afspreken. 
-Voor meer informatie kunt u een e–mail sturen naar zwemmen@hellemond.nl 

 
Zwemboekjes 


Bij inschrijving krijgt u van ons een zwemkaart, in deze zwemkaart houden wij de verrichtingen van uw zoon/dochter bij zo zie t u precies
wat goed gaat en waar nog aan gewerkt moet worden. Neem de zwemkaart elke week mee naar de zwemles. Mocht u de zwemkaart helemaal kwijt zijn dan kunt u een nieuwe kopen bij ons de kosten hiervan zijn 5 euro. 

 

Niet Filmen binnen de Sportschool

Het is verboden om te filmen of foto’s te maken binnen de sportschool zonder voorafgaande toestemming van de sportschoolbeheerder en de betrokken personen, om de privacy van leden en instructeurs te waarborgen. Overtreding kan leiden tot verwijdering uit de sportschool en schorsing van het lidmaatschap.