Zwemlessen in Hilversum: Leer Zwemmen met vertrouwen bij Van Hellemond.

Zwemlessen in Hilversum: Leer Zwemmen met vertrouwen bij Van Hellemond.

Ontdek het plezier en de veiligheid van zwemmen met onze professioneel geleide zwemlessen in Hilversum. Van Hellemond Sport biedt een scala aan cursussen voor alle leeftijden en niveaus, gericht op het opbouwen van vertrouwen en vaardigheid in het water.

arrow-down

Generaties van Plezier en Fitness bij Van Hellemond Sport

Super leuke sportschool, vroeger als kind hier mijn zwemdiploma's gehaald 37 jaar geleden. En het is er nog net zo gezellig. Leuke zwemleraar en leraressen. Mijn zoontje is bezig met diploma A. Gezellige Sfeer, zwem-juf Bianca maakt er altijd feestje van. Goede les instructies lief voor de kinderen wordt goed rekening gehouden met alles.

Tessa

De juffen zijn altijd enthousiast en heel lief als een kindje iets spannend vindt

Mijn dochter zit nu een half jaar op zwemles en ben tevreden. Vooral de juffen op de maandag zijn geweldig! Altijd enthousiast en heel lief als een kindje iets spannend vindt. Fijn ook dat je via de app extra lessen kunt boeken.

Martine

Zwemlessen door topinstructeurs met (veel) geduld voor de kinderen!

Jeske

Laagdrempelig en nononsense! Top!

Super fijne sport- en zwemschool! 3 kinderen hier op zwemles, de laatste nu bezig. Laagdrempelig en nononsense! Top!

Mirjam

De liefste zwemjuffen en meesters!

Er wordt gekeken naar het kind zelf, ook als je kind het spannend vindt, heel fijn.

Gillian

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Zo makkelijk is het! Begin in drie slagen met zwemmen bij van Hellemond!


Slag 1: Duik in het Avontuur

Klaar voor een spetterende start? Klik simpelweg op ‘Begin je zwemavontuur’, vul je gegevens in en druk op ‘Verzenden’. Zo makkelijk is het om je zwemavontuur bij Van Hellemond Sport te beginnen!

Slag 2: Persoonlijk Contact

Binnen slechts één werkdag neemt ons enthousiaste team contact met je op. We plannen samen een datum voor je eerste bezoek. Bij Van Hellemond Sport zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in het water!

Slag 3: Jouw Zwemreis Begint

Zet je zwembril op en pak je zwemspullen – het is tijd voor actie! Kom naar zwembad Van Hellemond Sport, waar een wereld van waterplezier en deskundige begeleiding op je wacht. Samen maken we van zwemmen een feest!

Begin Je Zwemavontuur!
<h2>Duik in de wereld van zwemmen met onze professionele en leuke lessen.</h2>

Duik in de wereld van zwemmen met onze professionele en leuke lessen.

Wij bieden een breed aantal zwemprogramma’s aan, van ABC zwemlessen tot zwemvaardigheid en Aqua Fit. Onze lessen zijn ontworpen om zwemmers van alle leeftijden en niveaus te ondersteunen in hun wateravontuur.

Bij Van Hellemond Sport hebben we een unieke en kindvriendelijke aanpak voor zwemlessen. Met ons speciaal ontworpen zwemboekje kunnen de kleine zwemkampioentjes slag voor slag de basistechnieken leren en afvinken.

We begrijpen dat zwemmen spannend kan zijn voor sommige kinderen, daarom bieden we extra aandacht en geduld aan ieder kind. Onze focus ligt op het individu; we zorgen ervoor dat elk kind zich op zijn of haar gemak voelt in het water. Bij Van Hellemond Sport staat persoonlijke begeleiding centraal, zodat elk kind met vertrouwen en plezier leert zwemmen.

Je kunt bij van Hellemond terecht voor:

  • ABC zwemmen
  • Peuter zwemmen
  • Ouder & Kind zwemmen
  • Snorkelen 1 & 2
  • Zwemvaardigheid
  • Volwassenen zwemmen
  • Privéles
  • Aqua Fit
  • Aqua Zumba

Zwem naar Succes! Schrijf je nu in voor zwemlessen bij Van Hellemond!

Meest gestelde vragen over onze zwemles mogelijkheden

Heb je vragen over onze zwemlessen? Vind hier antwoorden op veelgestelde vragen over onze zwemprogramma’s, van peuters tot volwassenen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Bij Van Hellemond Sport bieden we een breed scala aan zwemlessen aan voor alle leeftijden en niveaus. Dit omvat ABC zwemles voor kinderen, zwemvaardigheidscursussen, snorkelen, peuterzwemmen, ouder & kind zwemmen, baby zwemmen, privélessen en aqua fit lessen.
De duur van onze zwemlessen varieert afhankelijk van het type les en het niveau van de zwemmer. De meeste lessen duren gemiddeld 30 tot 45 minuten. Voor specifieke details over elke cursus kunt u contact met ons opnemen.
Kinderen kunnen al vanaf jonge leeftijd beginnen met zwemles bij Van Hellemond Sport. Ons programma voor ouder & kind zwemmen is bijvoorbeeld geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 maanden. Voor ABC zwemlessen raden we meestal een startleeftijd van 4 jaar aan.
De beschikbaarheid van onze zwemlessen kan variëren afhankelijk van het seizoen en de vraag. We raden aan om voor de meest actuele informatie contact op te nemen met ons team of het aanmeldformulier op onze website in te vullen.
De kosten voor onze zwemlessen variëren afhankelijk van het type les en het aantal lessen. Voor gedetailleerde prijsinformatie kunt u het beste rechtstreeks contact met ons opnemen.

Zwemvaardigheids-cursussen in Hilversum: Til je zwemprestaties naar een hoger niveau bij van Hellemond.

Bij Van Hellemond Sport in Hilversum bieden we een uitgebreid programma van zwemlessen, van beginner tot gevorderde niveaus. Onze cursussen zijn ontworpen om iedereen, van jonge kinderen tot volwassenen, een veilige en effectieve leerervaring te bieden.

Start vandaag nog met zwemmen bij Van Hellemond