Word fit met groepslessen bij van Hellemond.

Groepslessen zijn een perfecte manier om in vorm te komen en plezier te hebben. Van high-energy Zumba tot ontspannende yoga, er is voor ieder wat wils.

arrow-down

Al 12 jaar tevreden lid.

Fijne sportschool met kundige begeleiding bij groepslessen en bij individueel fitness. De sfeer is ontspannen, er is ruimte voor een praatje maar wil je even knallen is dat ook geen probleem. Goede omgangsnormen vindt men belangrijk.

Remco

Waarom Ik voor Van Hellemond kies

Toen mijn vorige sportschool ermee op hield, moest ik op zoek naar een andere. Niet zo eenvoudig want er was veel keus. En ik had best hoge eisen. Het werd van Hellemond. Waarom? Allereerst vanwege het grote aanbod van uiteenlopende manieren van sporten. Groepslessen, individuele trainingen, vrij trainen….het kan allemaal. Dat alles begeleid door aardige competente trainers die jou ook echt zien staan. De altijd schone toiletten, douches en het zwembad, waren ook een pré. Evenals de lekkere koffie en shakes.

Erna

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Zo eenvoudig is het! Ontdek groepslessen in drie stapen bij Van Hellemond!


Stap 1: Vind Jouw Groepsles

Kies jouw favoriete groepsles uit ons uitgebreide aanbod. Of je nu houdt van de energie van Zumba of de focus van Yoga, je vindt het hier!

Stap 2: Persoonlijk Contact

Vul ons eenvoudige online formulier in of bel ons direct. Wij helpen je met plezier om je aan te melden voor de les die bij jou past.

Stap 3: Doe Mee

Kom naar onze locatie, doe mee met je gekozen les en ervaar de energie en gemeenschap van Van Hellemond Sport. Jouw fitness begint hier!

Dans, Zweet, en Lach - Sluit je aan bij onze groepslessen
<h2>Versterk en Vorm - Probeer Body Pump Uit!</h2>

Versterk en Vorm - Probeer Body Pump Uit!

Ontdek de energie en gemeenschap van onze groepslessen bij Van Hellemond Sport. Of je nu op zoek bent naar de dynamiek van Zumba, de focus van Yoga, of de uitdaging van Spinning, wij hebben een klasse die past bij jouw fitnessdoelen en stijl. Onze lessen zijn ontworpen om te motiveren en inspireren, en worden geleid door deskundige instructeurs.

Sluit je aan bij een van onze groepslessen - Reserveer een plek!

Meest gestelde vragen over groepslessen

Vind antwoorden op vragen over onze diverse groepslessen, in onze FAQ-sectie. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Wij bieden een breed scala aan groepslessen aan, zoals Yoga, Zumba, Spinning, Body Pump, en meer, geschikt voor verschillende fitnessniveaus.
We raden aan om vooraf te reserveren om je plek in de les te garanderen, vooral voor populaire tijden en klassen.
Ja, we hebben lessen die geschikt zijn voor alle niveaus, inclusief beginners. Onze instructeurs zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.
Draag comfortabele sportkleding en neem een waterfles en handdoek mee. Specifieke uitrusting voor de les wordt door ons verzorgd.
Ja, je kunt je aanmelden voor een proefles om de sfeer te ervaren en te beslissen welke les het beste bij je past.

Ontdek de groepslessen bij Van Hellemond in Hilversum