Doe de lidmaatschapstest bij Van Hellemond

Doe de lidmaatschapstest bij Van Hellemond

Start jouw reis bij Van Hellemond Sport met een eenvoudige eerste stap: onze lidmaatschapstest. Vul je gegevens in, klik op ‘Verzenden’ en binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. De eerste stap op jouw pad naar een gezonder en fitter leven.

arrow-down

Weten of Van Hellemond Sport in Hilversum de sportschool voor jou is?

Past Van Hellemond Sport bij jou? Ontdek het nu in 5 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd). Deze korte test geeft inzicht in welk soort programma het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘Verzenden’! We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Ik train al vijf jaar met veel plezier bij Van Hellemond Sport en doe voornamelijk kickboksen en fitnessen. Er lopen top instructeurs rond met veel ervaring, waardoor je de juiste begeleiding krijgt. Aan de receptie staat er altijd vriendelijk personeel voor je klaar om je te helpen. Naast het sporten is er ook een hele fijne sfeer op de sportschool, waar je je snel thuis voelt.

Damla

Justin zorgt er op een hele prettige manier voor dat ik het uiterste uit mezelf haal en net wanneer je denkt; "ik kan niet meer", krijgt hij net dat laatste stukje energie bij je los. Dat geeft voldoening en vertrouwen en de wil om er de volgende keer nog meer voor te gaan. Boksen is mijn ding geworden!

Dominique

Toen mijn vorige sportschool ermee op hield, moest ik op zoek naar een andere. Niet zo eenvoudig want er was veel keus. En ik had best hoge eisen. Het werd van Hellemond. Waarom? Allereerst vanwege het grote aanbod van uiteenlopende manieren van sporten. Groepslessen, individuele trainingen, vrij trainen….het kan allemaal. Dat alles begeleid door aardige competente trainers die jou ook echt zien staan. De altijd schone toiletten, douches en het zwembad, waren ook een pré. Evenals de lekkere koffie en shakes.

Erna

Fijne sportschool met kundige begeleiding bij groepslessen en bij individueel fitness. De sfeer is ontspannen, er is ruimte voor een praatje maar wil je even knallen is dat ook geen probleem. Goede omgangsnormen vindt men belangrijk. Al 12 jaar tevreden lid.

Remco

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Waarom deze lidmaatschapstest?

Gratis
Gratis

Er zijn geen kosten voor het invullen van de lidmaatschapstest.

Inzicht in jouw persoonlijke situatie
Inzicht in jouw persoonlijke situatie

Jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

De eerste stap naar een gezondere leefstijl
De eerste stap naar een gezondere leefstijl

We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan 'starthulp' om weer een gezonder leefstijl aan te nemen. Dit is de ideale manier om je stap voor stap te supporten, om te starten en om vol te houden.

Snel contact
Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en persoonlijk advies.

FAQ

Onze online test helpt je het beste lidmaatschap te vinden dat aansluit bij jouw fitnessdoelen en voorkeuren.
Nee, onze lidmaatschapstest is volledig gratis en vrijblijvend.
Na het invullen van de test nemen we contact met je op om de resultaten en de beste lidmaatschapsopties te bespreken.
Ja, je kunt de test op elk moment opnieuw doen om je lidmaatschap aan te passen aan veranderende fitnessdoelen.
De test is snel en eenvoudig; het duurt slechts een paar minuten om deze in te vullen.

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past