Waar kun je ons vinden?

Van Hellemond Sport Zuid

Johan de Wittstraat 40
1215 GX Hilversum
T. 035 621 73 59
E. info@hellemond.nl

Meer
Van Hellemond Sport Centrum

Jan van der Heijdenstraat 174
1221 EN Hilversum
T. 035 621 73 59
E. info@hellemond.nl

Meer

Dit zeggen onze leden

Ik train al vijf jaar met veel plezier bij Van Hellemond Sport en doe voornamelijk kickboksen en fitnessen. Er lopen top instructeurs rond met veel ervaring, waardoor je de juiste begeleiding krijgt. Aan de receptie staat er altijd vriendelijk personeel voor je klaar om je te helpen. Naast het sporten is er ook een hele fijne sfeer op de sportschool, waar je je snel thuis voelt.

Damla

Justin zorgt er op een hele prettige manier voor dat ik het uiterste uit mezelf haal en net wanneer je denkt; "ik kan niet meer", krijgt hij net dat laatste stukje energie bij je los. Dat geeft voldoening en vertrouwen en de wil om er de volgende keer nog meer voor te gaan. Boksen is mijn ding geworden!

Dominique

Toen mijn vorige sportschool ermee op hield, moest ik op zoek naar een andere. Niet zo eenvoudig want er was veel keus. En ik had best hoge eisen. Het werd van Hellemond. Waarom? Allereerst vanwege het grote aanbod van uiteenlopende manieren van sporten. Groepslessen, individuele trainingen, vrij trainen….het kan allemaal. Dat alles begeleid door aardige competente trainers die jou ook echt zien staan. De altijd schone toiletten, douches en het zwembad, waren ook een pré. Evenals de lekkere koffie en shakes.

Erna

Fijne sportschool met kundige begeleiding bij groepslessen en bij individueel fitness. De sfeer is ontspannen, er is ruimte voor een praatje maar wil je even knallen is dat ook geen probleem. Goede omgangsnormen vindt men belangrijk. Al 12 jaar tevreden lid.

Remco

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Heb je een vraag of wil je meer informatie?


Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Van Hellemond Sport? Heb je vragen over lesroosters, lidmaatschapstarieven, of welk programma het beste bij jou past? Vul ons contactformulier in en ons toegewijde team staat klaar om je te helpen.

Start nu met een 3x Trial of doe eerst de lidmaatschapstest