Begin de maand april gezond en goed!

hallo april

Begin de maand april goed met Pasen en de Paasworkout bij Van Hellemond sport! Laten we samen een spetterende start maken en jou helpen jouw doelen te bereiken!

goed begin van April met vitamine D.

Het zonnetje begint weer een beetje te schijnen en iedereen voelt zich weer wat levendiger dus beginnen we april goed; we kunnen weer aan de tuin werken, terrasjes op en buiten sporten! De zon geeft ons namelijk vitamine D en dit hebben we allemaal hard nodig. Mocht je hier te weinig van krijgen, dan kan je klachten ervaren zoals: vermoeidheid, pijnlijke botten/spieren, verminderde weerstand, lusteloosheid, neerslachtigheid en depressie. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom zijn we blij dat we weer naar buiten mogen!

Pak de Yoga mat en ga in de tuin zitten!

Even geen zin om de circuittrainingen buiten mee te pakken bij ons? Pak lekker je yoga matje en ga rustig oefeningen doen in het zonnetje! Of ga iedere dag even een stukje wandelen! Pak de fiets naar de supermarkt of ga gewoon eens even lekker met een bak koffie in het zonnetje staan!

De regen brengt ook veel goeds.

Misschien dat je er niet meer op zit te wachten maar we kunnen niet uitsluiten dat het in April niet gaat regenen. Op deze dagen kan je de tijd nemen om je doelen uit te werken. Pak je laptop en schrijf je doelen voor de maand op. Misschien kan je wat gezonden recepten vinden voor de rest van de week en ga je op de terug weg van de sportschool boodschappen doen. Laat je niet neerslaan door een beetje regen en begin april goed!

goed en gezond eten.

Biologisch en rechtstreeks van het land is de beste groente die je gaat vinden. Mocht je inspiratie nodig hebben voor het avond eten dan adviseer ik om te checken wat de seizoen groentes zijn! Deze komen vaak niet meer uit de vriezer maar gewoon echt vers van het land. April heeft de volgende groentes:

Aardappelen, Andijvie, Asperges, Bleekselderij, Bloemkool, Paddenstoelen,

Prei, Raap, Raapstelen, Radijs, Rode biet, Spinazie, Uien, Witlof.

Succes met je doelen en mochten we ergens bij kunnen helpen horen we het graag!