START MET JUDO IN HILVERSUM!

Van Hellemond Sport helpt leden weer fitter en gezonder te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Zet nu de eerste stap naar jouw fittere leven. Start vandaag nog met judo. Van Hellemond Sport in Hilversum is jouw persoonlijke coach.

START MET JUDO IN HILVERSUM!
arrow-down

Start bij Van Hellemond Sport

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Van Hellemond Sport altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

3x Trial
3x Trial

Doe mee aan 3 groepslessen of trainingen en ontdek wat bij jou past.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Voel je thuis en sport in een vertrouwde omgeving bij Van Hellemond Sport. Onder begeleiding van de beste sportinstructeurs bereiken we al jouw doelstellingen.

Judo bij Van Hellemond Sport

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Ik train al vijf jaar met veel plezier bij Van Hellemond Sport en doe voornamelijk kickboksen en fitnessen. Er lopen top instructeurs rond met veel ervaring, waardoor je de juiste begeleiding krijgt. Aan de receptie staat er altijd vriendelijk personeel voor je klaar om je te helpen. Naast het sporten is er ook een hele fijne sfeer op de sportschool, waar je je snel thuis voelt.

Damla

Justin zorgt er op een hele prettige manier voor dat ik het uiterste uit mezelf haal en net wanneer je denkt; "ik kan niet meer", krijgt hij net dat laatste stukje energie bij je los. Dat geeft voldoening en vertrouwen en de wil om er de volgende keer nog meer voor te gaan. Boksen is mijn ding geworden!

Dominique

Toen mijn vorige sportschool ermee op hield, moest ik op zoek naar een andere. Niet zo eenvoudig want er was veel keus. En ik had best hoge eisen. Het werd van Hellemond. Waarom? Allereerst vanwege het grote aanbod van uiteenlopende manieren van sporten. Groepslessen, individuele trainingen, vrij trainen….het kan allemaal. Dat alles begeleid door aardige competente trainers die jou ook echt zien staan. De altijd schone toiletten, douches en het zwembad, waren ook een pré. Evenals de lekkere koffie en shakes.

Erna

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Start bij Van Hellemond Sport