Samen sporten is leuker!

Samen sporten

Samen sporten is leuker!

Sta jij ook weleens in de sportschool met een gewicht in je hand, jezelf wijs te maken dat de laatste set niet echt nodig is, want hé; je hebt al zo hard je best gedaan en je staat er toch. Motivatie is bij sommigen ver te zoeken en wij begrijpen dat als geen ander. Wie gaat je pushen om de laatste set ook te doen als je het zelf eigenlijk niet kan opbrengen?

Met je gymbuddy samen sporten

Samen sporten is niet alleen gezelliger maar ook motiverend! Misschien herken je jezelf wel een beetje in het fanatieke sportmaatje dat net even een zwaarder gewicht wil pakken of dat extra setje wil doen. Of ben jij dat sportmaatje dat tussen de oefeningen door even wil bespreken hoe je weekend was. Hoe dan ook, die extra persoon om samen mee te sporten is jouw ticket naar een fitter leven.

Groepslessen

Groepslessen zijn momenten om nieuwe vrienden te maken! Zou jij ook niet het liefst na de pilates met je clubje een theetje of een latte drinken? Of even nakletsen met je spar-maatje over hoe de hoek die je oefende op de kickbokszak eindelijk zijn recht heeft gekregen tijdens het sparren? Bij Van Hellemond Sport hebben wij onwijs leuke lessen waar de gezelligheid zich voortzet na de lessen.

Motivatie

Niet alleen ervaar je misschien de druk van je groep om even door te zetten, maar tijdens groepslessen heb je ook een docent of trainer die je pusht om even die laatste oefening af te maken. Vaak ligt het stukje motivatie ook in het niet weten wat je precies moet doen. Ook hiervoor zijn lessen een super goede optie omdat er voor jou wordt nagedacht wat jij een uur lang gaat doen. Hoe lekker!

Wat zou jij kiezen?

Wil jij een vette nieuwe sport leren waar discipline en zelfontwikkeling op nummer 1 staan? Word dan master in martial arts en begin met een van onze budo sporten; Judo, jiu jitsu, karate of kickboksen. Wil je meer rust en balans in je leven? Dan zijn yoga, body balance en pilates de manier om een uurtje te ontspannen door te bewegen. Ben je meer van het bewegen en goede muziek? Zumba, bodyshape, aquafit en shape en balans is dan echt iets voor jou.

Toch wat fanatieker en wil je echt spieren opbouwen en fitter worden? Probeer dan eens een circuit training, bootcamp, spinning of bodypump!

Bij welke les zien we jou?