Bring A Friend actie. Samen sporten is leuker!

Train 6 maanden bij Van Hellemond en neem een vriend(in) mee – zij betalen geen inschrijfgeld en jij krijgt een maand GRATIS. Hoe leuk is dat! Schrijf je sportmaatje vandaag nog in!

arrow-down

Yes! De ‘Bring a Friend’ actie!
Samen sporten is veel leuker

Train 6 maanden bij Van Hellemond en neem een vriend(in) mee – zij betalen geen inschrijfgeld en jij krijgt een maand GRATIS! Fit en gezond worden was nog nooit zo voordelig én leuk!

Geniet van onze ruime spinning ruimte, gevarieerde groepslessen en moderne fitnesszaal, allemaal met de persoonlijke aandacht waar wij bij Van Hellemond Sport zo veel waarde aan hechten. Kom langs bij onze receptie en meld je fitnessmaatje aan voor een sportieve periode samen!

Yes! Ik neem mijn sportmaatje mee!

Wat onze leden zeggen over sporten bij van Hellemond

Behulpzame mensen aan de balie, kortom: hele goede tent!!!

Zeer goede sporttempel! Fijne en goede, professionele instructeurs voor enorm veel sporten en fitness. Onze zoon gaat vanaf z’n vierde jaar naar zwemmen en judo. Maar er is nog zo veel meer te doen. Behulpzame mensen aan de balie, kortom: hele goede tent!!! 👍🏽

Paul Wobma

De spinning van Pascale is echt zo fijn positief, uplifting en uitdagend

Wat een fijne sportschool! Heel blij mee om de hoek waar ik woon. En de spinning van Pascale is echt zo fijn positief, uplifting en uitdagend om alles uit jezelf te halen (P.S. uniek in Hilversum de spinning vind je alleen hier). Dank!

Liselore van Ekdom

Vaste prik voor mij op dinsdag! Een TOP sportschool!

Elke dinsdagavond en als de agenda het toelaat de vrijdagmorgen kijk ik uit naar de spinning lessen. Een prettig sfeer en allemaal aardige mensen!

Leen den Bakker

Spinning! Op elk niveau kan je meedoen.

Spinning superleuk om te doen. Conditie helemaal top en niet te vergeten enthousiaste goede instructeurs

Nigel Böhmermann

circle-arrow-left
circle-arrow-right